http://multimedia.biol.uoa.gr/2007-2008/SynedrioPerivallonds/mouses.jpg
Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο "e-Tαξίδι στην Καινή Διαθήκη",
το οποίο συνιστά μια δυναμική η-τάξη των μαθημάτων Καινής Διαθήκης
που διδάσκω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Καλή περιήγηση !!!

Σωτήριος Δεσπότης


fluid_icon_facebook_v01_256Despotis Sotirios

Email Ussotdespo@yahoo.gr
4:59 π.μ.

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Σύμβολο Ε.Κ.Π.Α.

Η Πρακτική Άσκηση του Τμήματός μας έχει ως σκοπό την εκπαίδευση 58 τριτοετών και τελειόφοιτων, καθώς και επί πτυχίω φοιτητών (εφόσον δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους το Φεβρουάριο του 2011) προπτυχιακών φοιτητών (με ίση ποσοστιαία συμμετοχή ανδρών και γυναικών) στο πλαίσιο των πανεπιστημιακών απαιτήσεων, των ακαδημαϊκών παραδόσεων, της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών  αλλά και της μετέπειτα  απορρόφησης στην αγορά Εργασίας. Αναλυτικότερα: κύριος στόχος του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης είναι η άμεση επαφή των φοιτητών με το αντικείμενο της μελλοντικής απασχόλησής τους (στο χώρο της Ενορίας, της σχολικής τάξης κοκ.) προκειμένου να εφαρμόσουν στην πράξη τη γνώση που απέκτησαν κατά τη φοίτησή τους στο Τμήμα και ταυτόχρονα ν’ αποκτήσουν εμπειρία και δεξιότητες σε θέματα που αφορούν στον άνθρωπο και την πολυδιάστατη κρίση που βιώνει στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα: θα ασκηθούν κοντά στους ειδικούς υπευθύνους των επιλεγμένων φορέων. Το αντικείμενο δράσης του προγράμματος θα υλοποιηθεί σε χώρους με κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προσανατολισμό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ  (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Οι δραστηριότητες αναφέρονται σε δύο τομείς:  1. Ο τομέας απόκτησης εξειδικευμένων γνώσεων στο πεδίο δράσης του κάθε φορέα.  2. Η πρακτική εφαρμογή και η υλοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων με συνέπεια την εξασφάλιση της αναγκαίας εμπειρίας για την επαγγελματική προοπτική των ασκουμένων. (Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.soctheol.uoa.gr/gr/pr.html).
 
Προσοχή! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τριτοετείς και οι τεταρτοετείς προπτυχιακοί φοιτητές. Επίσης δικαιούνται να συμμετάσχουν οι επί πτυχίω φοιτητές, εφόσον ΔΕΝ ολοκληρώνουν τις σπουδές τους το Φεβρουάριο του 2011 (τροποποιήθηκε στις 10-11-2010).

Η υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15.11.2010-10.12.2010 στον 1ο όροφο Γραφείο 8 (10.00-12.00 π.μ.).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1. Μέσος όρος αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτων.
2. Βιογραφικό σημείωμα.
3. Συστατικές επιστολές.
4. Κατοχή γνώσης ξένης γλώσσας.
5. Γνώση χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
6. Συμμετοχές σε σεμινάρια-συνέδρια (προαιρετικά).
7. Εμπειρία και συμμετοχή σε άλλα προγράμματα (προαιρετικά).

Δημοφιλείς αναρτήσεις